De Leidse Bijenmarkt

Elke 2e zaterdag in juni is in Leiden de jaarlijkse Bijenmarkt.

De Leidse Bijenmarkt trekt elk jaar vele duizenden bezoekers en is sinds de 70er jaren een traditioneel in Leiden terugkerend evenement. Natuur en milieu staan centraal. Imkers uit Leiden en omgeving presenteren hun werk en producten, samen met natuur- en milieuorganisaties en ambachten zoals mandenmakers, kaarsenmakers en pottenbakkers.

Ook kunt U allerlei bijzondere en handgemaakte producten kopen op de Bijenmarkt, Bij veel van de marktkramen worden demonstraties gegeven en ook voor kinderen is er van alles te beleven op de Bijenmarkt. De scouting is ook aanwezig, die zorgt voor diverse spelen.

De Fietsersbond Leiden staat jaarlijks met een kraam vol infomateriaal en beleeft elk jaar weer een bijzonder gezellige dag!

Lokatie is op het terrein van Museum Volkenkunde Leiden.

Meer info: www.deleidsebijenmarkt.nl.

   

SAM_3682-640×480

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.