dinsdag, 04.07.23 werd de doorfietsroute in Katwijk (Asterstraat) geopend

Doorfietsroute Leiden – Katwijk geopend

fietsroute langs de N206 (Tjalmaweg-N206) weer open

IMG_8916

Op dinsdag, 4 juli 2023 werd na meer dan twee jaar werkzaamheden ook de doorfietsroute langs de N206 van Leiden naar Katwijk geopend door de aannemer, de wethouder van de gemeente Katwijk en de Gedeputeerde van de provincie. De fietsersbond afdelingen Katwijk en Leiden waren erbij.

Aannemer Boskalis Nederland is nu ook klaar met de inrichting van de parkstrook en de aanleg van het nieuwe fietspad langs de nieuwe N206 ir. G. Tjalmaweg. De parkstrook is – als groene zone tussen de woningen van Valkenburg en de nieuwe Tjalmaweg – een belangrijk onderdeel van de landschappelijke inpassing van de nieuwe Tjalmaweg. Hier komen recreëren, ontmoeten, spelen, wandelen én fietsen samen. Het nieuwe fietspad langs de Tjalmaweg ligt voor een groot deel in de parkstrook en is onderdeel van de doorfietsroute tussen Leiden en Katwijk.

IMG_8921
IMG_8923
IMG_8927
IMG_8928

Categorieën